Рецепт “Гаспачо із сирих овочів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 213 ккал, 3 г білків,
16 г жирів, 13 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 2 червоні цибулини
❯ 1 стручок солодкого червоного перцю
❯ 1 огірок
❯ 4 м’ясисті помідори
❯ 3 зубчики часнику
❯ сіль
❯ 1 ст. л. білого винного оцту
❯ 70 г томат-пасти
❯ 100 мл оливкової олії
❯ 1 ст. л. соку лимона
❯ 1 склянка мінеральної води
❯ кілька гілочок чебрецю
❯ 2–3 краплі бальзамічного оцту
❯ мелений чорний перець
Крок 1
Цибулю очистити та нарізати півкільцями. Стручок солодкого перцю вимити, розрізати вздовж навпіл і видалити серцевину з насінням. М’якуш дрібно нарізати. Огірок вимити, очистити від шкірки та нарізати кубиками. Помідори завантажити на пів хвилини в киплячу воду, потім вийняти шумівкою та очистити від шкірки. М’якуш дрібно нарізати.
Часник очистити та потовкти.
Крок 2
Всі овочі пюрувати в блендері, посолити та заправити білим винним оцтом, томатом-пастою, соком лимона та оливковою олією. Влити мінеральну воду та прибрати суміш у холодильник на 2 год.
Крок 3
Перед подачею супу на стіл гілочки чебрецю сполоснути, порубати, додати в охолоджену овочеву суміш і перемішати. Суп поперчити до смаку, розлити по піалах і присмажити бальзамічним оцтом.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…