Рецепт “Голубці по-турецьки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

Качан капусти
Начинка:
– Яловичий фарш 650 гр
– Рис 150 гр
– Цибуля 250 гр
– Петрушка
– Паприка 1 ч. л.
– Чорний перець 0,5 ч. л.
– Сіль
Зажарка:
– Цибуля 250 гр
– Морква 250 гр
– Перець 250 гр
– Часник 2-3 зубки
– Томатна паста 1 ст.л.
– Чорний перець 0,5 ч. л.
– Чилі – на смак
– Сіль
– Оливкова олія
Томатний соус:
– Томатна паста 100 гр
– Оливкова олія 30 гр
– Цукор 1 ст.л.
– Чорний перець
– Сіль

Покроковий процес приготування голубців по-турецьки

Крок 1

Дрібно нарізаємо цибулю та відправляємо до фаршу. Додаємо рис, зварений до напівготовності. Солимо, перчимо і додаємо солодку паприку. Дуже дрібно нарізаємо петрушку та відправляємо до фаршу. Добре вимішуємо фарш.

Крок 2

У киплячу воду додаємо сіль та 1 ст.л. оцту. Вирізаємо з капусти качан і кладемо у киплячу воду. Занурюємо капусту у воду і знімаємо листя.

Крок 3

Нарізаємо цибулю і відправляємо в сковороду з оливковою олією. Натираємо морквину на велику терку. Нарізаємо солодкий перець та часник.

Крок 4

Коли цибуля злегка обсмажиться, додаємо моркву. Обсмажуємо кілька хвилин і додаємо перець. Смажимо 2 хвилини. Далі додаємо ложку томатної пасти та трохи води. Додаємо часник, сіль, перець і пластівці чилі. Перемішуємо і смажимо кілька хвилин.

Крок 5

На дно форми викладаємо засмажку. Розрізаємо листи капусти на дві частини та вирізаємо тверду серцевину. Змочуємо руки та робимо довгу ковбаску з фаршу. Кладемо вздовж листа і закручуємо в трубочку. Потім загортаємо трубочку всередину і складаємо у форму.

Крок 6

Ставимо сатейник на плиту і наливаємо трохи оливкової олії. Просмажуємо томатну пасту дві хвилини та додаємо воду. Додаємо трохи цукру, сіль та трохи чорного перцю. Соус має бути, як томатний сік.

Крок 7

Заливаємо голубці соусом та накриваємо фольгою. Відправляємо в духовку за 180 градусів на 20 хвилин. Потім прибираємо фольгу та готуємо ще 20 хвилин.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Голубці по-турецьки. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

3 тижні ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

3 тижні ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

3 тижні ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

3 тижні ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

3 тижні ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

4 тижні ago