Рецепт “Горіховий пиріг” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 години
У 1 порції: 530 ккал, 8 г білків,
29 г жирів, 58 г вуглеводів
На 12 порцій:
❯ 300 г борошна
❯ 450 г цукру
❯ 150 г вершкового масла
❯ 1 яйце
❯ дрібка солі
❯ 250 г крупнорубаних волоських горіхів
❯ 200 мл жирних вершків
❯ 1 ч. л. меду
Крок 1
Охолоджену олію нарізати кубиками та розтерти в крихту з борошном і сіллю. Всипати 300 г цукру, додати яйце та замісити гладке тісто. Загорнути його у харчову плівку і покласти у холодильник на 30 хв.
Крок 2
Цукор, що залишився, висипати на сковороду з товстим дном, влити 50 мл води та нагрівати на слабкому вогні до отримання карамелі. Зняти з вогню, додати у карамель мед, вершки та швидко перемішати до одержання однорідної маси. Всипати горіхи, перемішати.
Крок 3
Тісто розділити на дві нерівні частини. Розкачати більшу частину тіста у тонкий круглий пласт і вистелити їм змащену жиром форму для випікання діаметром 24 см, сформувавши високі борти. На дно викласти охолоджену начинку. Тісто, що залишилося тонко розкотити, накрити їм начинку, краї защипати. Верхній шар тіста часто наколоти вилкою. Випікати в духовці 10 хв при 220 °, потім зменшити нагрівання до 180 ° та випікати пиріг ще 30 хв.
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Міні кіш зі шпинатом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Кіш лорен з копченою грудинкою" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Італійський салат з овочами та сиром" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Овочевий салат із копченим лососем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Овочевий салат з сардинами в олії" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…