Рецепт “Горіховий пиріг” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 години
У 1 порції: 530 ккал, 8 г білків,
29 г жирів, 58 г вуглеводів
На 12 порцій:
❯ 300 г борошна
❯ 450 г цукру
❯ 150 г вершкового масла
❯ 1 яйце
❯ дрібка солі
❯ 250 г крупнорубаних волоських горіхів
❯ 200 мл жирних вершків
❯ 1 ч. л. меду
Крок 1
Охолоджену олію нарізати кубиками та розтерти в крихту з борошном і сіллю. Всипати 300 г цукру, додати яйце та замісити гладке тісто. Загорнути його у харчову плівку і покласти у холодильник на 30 хв.
Крок 2
Цукор, що залишився, висипати на сковороду з товстим дном, влити 50 мл води та нагрівати на слабкому вогні до отримання карамелі. Зняти з вогню, додати у карамель мед, вершки та швидко перемішати до одержання однорідної маси. Всипати горіхи, перемішати.
Крок 3
Тісто розділити на дві нерівні частини. Розкачати більшу частину тіста у тонкий круглий пласт і вистелити їм змащену жиром форму для випікання діаметром 24 см, сформувавши високі борти. На дно викласти охолоджену начинку. Тісто, що залишилося тонко розкотити, накрити їм начинку, краї защипати. Верхній шар тіста часто наколоти вилкою. Випікати в духовці 10 хв при 220 °, потім зменшити нагрівання до 180 ° та випікати пиріг ще 30 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…