Рецепт “Гострий суп із чорною квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 30 хвилин
У 1 порції: 390 ккал, 22 г білків,
22 г жирів, 18 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 200 г чорної квасолі
❯ 250 г свинячих реберців
❯ 100 г рису
❯ 150 г гострої ковбаси
❯ 1 ч. л. меленої паприки
❯ 3 помідори
❯ 1 цибулина
❯ 1 пучок кінзи
❯ 1 лимон
❯ рослинна олія для смаження
❯ сіль
❯мелений чорний перець
Крок 1
Квасолю замочити у воді на 8 год. Наступного дня промити та відварити. Всипати рис та варити до напівготовності
рису. Помідори надрізати хрестоподібно, обдати окропом і зняти шкірку. М’якуш дрібно нарізати та обсмажити на олії. Посолити, приправити паприкою та тушкувати 5 хв. Цибулю очистити, порубати та обсмажити на олії в окремій сковороді. Ковбасу дрібно нарізати та також обсмажити
Крок 2
Свинячі реберця вимити, обсушити, посолити та поперчити. Обсмажити на олії до напівготовності. Лимон нарізати
часточками. У суп до квасолі та рису додати помідори, ковбасу, реберця, часточки лимона та готувати 30 хв. Зелень посікти, всипати в суп.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…