Перейти до вмісту
Головна » Гострий суп із чорною квасолею

Гострий суп із чорною квасолею

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Гострий суп із чорною квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 30 хвилин
    У 1 порції: 390 ккал, 22 г білків,
    22 г жирів, 18 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 200 г чорної квасолі
    ❯ 250 г свинячих реберців
    ❯ 100 г рису
    ❯ 150 г гострої ковбаси
    ❯ 1 ч. л. меленої паприки
    ❯ 3 помідори
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 пучок кінзи
    ❯ 1 лимон
    ❯ рослинна олія для смаження
    ❯ сіль
    ❯мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування гострого супу

    Крок 1

    Квасолю замочити у воді на 8 год. Наступного дня промити та відварити. Всипати рис та варити до напівготовності
    рису. Помідори надрізати хрестоподібно, обдати окропом і зняти шкірку. М’якуш дрібно нарізати та обсмажити на олії. Посолити, приправити паприкою та тушкувати 5 хв. Цибулю очистити, порубати та обсмажити на олії в окремій сковороді. Ковбасу дрібно нарізати та також обсмажити

    Крок 2

    Свинячі реберця вимити, обсушити, посолити та поперчити. Обсмажити на олії до напівготовності. Лимон нарізати
    часточками. У суп до квасолі та рису додати помідори, ковбасу, реберця, часточки лимона та готувати 30 хв. Зелень посікти, всипати в суп.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гострий суп із чорною квасолею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *