Рецепт “Гратен дофінуа” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
❯ 1,5 кг картоплі
❯ 50 г вершкового масла + для змащування форми
❯ 500 мл вершків
❯ 1 зубок часнику
❯ мелений мускатний горіх
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Духовку нагріти до 180 °. Форму для випікання натерти розрізаним навпіл зубком часнику та змастити вершковим маслом.
Крок 2
Картоплю очистити, вимити, обсушити та нарізати тонкими кружальцями. Картопля у глибокій мисці посолити, поперчити та приправити мускатний горіх.
Крок 3
У підготовлену форму викласти рівним шаром картопля та залити вершками. Вершкове масло посікти та спробувати їм виріб. Запікати картоплю у духовці 1 годину. Подати гарячим.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…