Рецепт “Гратен з гарбузом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 30 хвилин
У 1 порції: 660 ккал, 26 г білків,
33 г жирів, 69 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ м’якуш 1 гарбуза баттернат скибочками
❯ 350 г відвареної гречаної крупи
❯ вода
❯ сіль
❯ 3 ст. л. оливкової олії
❯ 1 рубана цибулина
❯ 4 подрібнені зубчики часнику
❯ 3 ст. л. томата-пасти
❯ м’якуш 2 стручків червоного солодкого перцю кубиками
❯ мелений чорний перець
Для соусу:
❯ 4 ст. л. сметани
❯ 350 г натурального йогурту
❯ 1 ст. л. суміші рубаної зелені материнки та чебрецю
❯ 2 жовтки
❯ 80 г тертого сиру
Крок 1
У сотейнику обсмажити цибулю 3 стіл. ложках олії до напівпрозорості. Додати часник, злегка обсмажити.
Крок 2
Підмішати солодкий перець та томат-пасту. Масу трохи розвести водою, посолити, поперчити, перемішати. Готувати на середньому вогні прибл. 10 хв. Зняти з вогню, всипати крупу. Для соусу у мисці змішати вказані інгредієнти
Крок 3
Форму для запікання змастити 2 стіл. ложками соусу. Вистелити форму 1/3 гарбуза. Викладати шарами масу з крупою, соус та гарбуз. Гратен змастити соусом, посипати сиром. Запікати бл. 40 хв при 180 °.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…