Рецепт “Гречана каша з броколі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 500 ккал, 15 г білків,
27 г жирів, 52 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 250 г гречаної крупи
❯ 500 г броколі
❯ 2 черешки селери
❯ 1 ч. л. рослинної олії
❯ 100 г бекону
❯ 1 морква
❯ 4 зубчики часнику
❯ сіль
Крок 1
У каструлі з товстим дном обсмажити крупу без додавання жиру, помішуючи. Влити стільки води, щоб вона покривала крупу на 2 см. Посолити, довести до кипіння та варити до готовності.
Крок 2
Броколі розділити на суцвіття, селеру нарізати скибочками. Бланшувати овочі у киплячій підсоленій воді 3 хв.
Моркву очистити та тонко нарізати. Очищений часник порубати. Бекон порізати кубиками.
Крок 3
На олії обсмажити бекон, додати моркву, часник та готувати 3-5 хв. Підготовлені овочі та бекон підмішати у гречку.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…