Рецепт “Грибна запіканка з крупою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 25 хвилин
У 1 порції: 790 ккал, 32 г білків,
34 г жирів, 89 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 400 г свіжих лісових грибів
❯ 2 ч. л. меленого кмину
❯ 300 г пшона
❯ 1,2 л овочевого бульйону або води
❯ 200 г білого хліба
❯ 2 цибулини
❯ 1 ст. л. топленої олії
❯ 50 г бекону
❯ 2 ч. л. солі
❯ 1 ч. л. меленого імбиру
❯ 3 ч. л. сушеного майорану
❯ 3 зубчики часнику
❯ мелений чорний перець
❯ 150 г тертого сиру
❯ 1 велике яйце
❯ 2 пір’їна зеленої цибулі
Крок 1
Гриби очистити, протерти вологою тканиною та нарізати тонкими скибочками. Гасити у невеликій кількості води з додаванням кмину 10 хв. Пшоно промити окропом двічі, потім варити на слабкому вогні в 1 л киплячого бульйону 15 хв.
Крок 2
Хліб замочити в решті бульйоні (холодному), віджати. Цибулю та часник очистити, порубати. Бекон дрібно нарізати та разом з цибулею обсмажувати на олії 10 хв. Посолити, приправити майораном та імбиром, зняти з вогню. Додати гриби та пшоно, попередньо злив рідину.
Крок 3
До остиглої маси підмішати часник, хліб, половину сиру та яйце. Суміш посолити, поперчити, викласти в змащену
жиром форму і посипати сиром, що залишився. Запікати 35 хв за 180°. Перед подачею посипати кільцями зеленої цибулі.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…