«Діаменю» рецепт “Гриби у коньяку” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,2 ХО
77 ккал

Інгредієнти

– 400 г печериць
– 4 ст. лимонного соку
– 4 ст. оливкової (рослинної) олії
– 3-4 ст. коньяку
– 2 бутони гвоздики
– сіль на смак

Покрокове приготування грибів у коньяку

Крок 1

Гриби чищу, обсушую паперовою серветкою (великі розрізаю на 2-4 частини), обсмажую на олії 1-2 хвилини, солю, додаю лимонний сік, накриваю кришкою та тушу на малому вогні 5 хвилин.

Крок 2

Вливаю коньяк, додаю гвоздику, доводжу до кипіння та знімаю з вогню. Перекладаю гриби в баночку, даю охолонути та ставлю в холодильник на ніч, вранці можна їсти.

Крок 3

Грибочки виходять пікантними, з яскраво вираженим грибним смаком, що для печериць не характерно.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Гриби у коньяку. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

17 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

17 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

2 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

2 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

2 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

2 дні ago