Перейти до вмісту
Головна » Гриби у коньяку

Гриби у коньяку

    Гриби у коньяку

    «Діаменю» рецепт “Гриби у коньяку” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    77 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г печериць
    – 4 ст. лимонного соку
    – 4 ст. оливкової (рослинної) олії
    – 3-4 ст. коньяку
    – 2 бутони гвоздики
    – сіль на смак

    Покрокове приготування грибів у коньяку

    Крок 1

    Гриби чищу, обсушую паперовою серветкою (великі розрізаю на 2-4 частини), обсмажую на олії 1-2 хвилини, солю, додаю лимонний сік, накриваю кришкою та тушу на малому вогні 5 хвилин.

    Крок 2

    Вливаю коньяк, додаю гвоздику, доводжу до кипіння та знімаю з вогню. Перекладаю гриби в баночку, даю охолонути та ставлю в холодильник на ніч, вранці можна їсти.

    Крок 3

    Грибочки виходять пікантними, з яскраво вираженим грибним смаком, що для печериць не характерно.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гриби у коньяку. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *