Калорійність

Гусячі ніжки по-чеськи

Рецепт “Гусячі ніжки по-чеськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 2 години 30 хвилин
У 1 порції: 1140 ккал, 42 г білків,
92 г жирів, 36 г вуглеводів

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 4 гусячі ніжки
❯ сіль
❯ кмин
❯ 2 цибулини
❯ 250 мл курячого бульйону
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 2–3 ст. л. цукру
❯ 800 г червонокачанної капусти
❯ 1 лавровий лист
❯ щіпка меленого куміну
❯ сіль
❯ 1 очищене яблуко

Покроковий процес приготування гусячіх ніжок по-чеськи

Крок 1

Ніжки вимити, обсушити, натерти сіллю і прибрати в холодильник на 5 год. вимити та обсушити, натерти сіллю та кмином. 1 цибулину очистити, нарізати та разом з ніжками викласти у глибоку форму для запікання. Накрити фольгою. Запікати ніжки 1,5 год при 180°, поливаючи їх кожні пів години соком, що виділяється. Видалити фольгу. На гусячій шкірі зробити кілька проколів вилкою, полити ніжки соком та запікати ще 45 хв

Крок 2

Капусту вимити та нашаткувати смужками. Залишився цибулю очистити, посікти та злегка обсмажити на олії. Посипати цибуля цукром, карамелізувати. Влити 100 мл води, додати капусту, кумін та лавровий лист, посолити. Гасити капусту під кришкою прибл. 50 хв до м’якості. Додати нарізане дрібними кубиками яблуко без серцевини

Крок 3

Сік, що скупчився в противні, з цибулею протерти через сито, влити бульйон і закип’ятити. Ніжки подати з капустою та соусом

Сьогодні ми дізналися як приготувати Гусячі ніжки по-чеськи. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago