Перейти до вмісту
Головна » Гусячі ніжки по-чеськи

Гусячі ніжки по-чеськи

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Гусячі ніжки по-чеськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години 30 хвилин
    У 1 порції: 1140 ккал, 42 г білків,
    92 г жирів, 36 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 гусячі ніжки
    ❯ сіль
    ❯ кмин
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 250 мл курячого бульйону
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 2–3 ст. л. цукру
    ❯ 800 г червонокачанної капусти
    ❯ 1 лавровий лист
    ❯ щіпка меленого куміну
    ❯ сіль
    ❯ 1 очищене яблуко

    Покроковий процес приготування гусячіх ніжок по-чеськи

    Крок 1

    Ніжки вимити, обсушити, натерти сіллю і прибрати в холодильник на 5 год. вимити та обсушити, натерти сіллю та кмином. 1 цибулину очистити, нарізати та разом з ніжками викласти у глибоку форму для запікання. Накрити фольгою. Запікати ніжки 1,5 год при 180°, поливаючи їх кожні пів години соком, що виділяється. Видалити фольгу. На гусячій шкірі зробити кілька проколів вилкою, полити ніжки соком та запікати ще 45 хв

    Крок 2

    Капусту вимити та нашаткувати смужками. Залишився цибулю очистити, посікти та злегка обсмажити на олії. Посипати цибуля цукром, карамелізувати. Влити 100 мл води, додати капусту, кумін та лавровий лист, посолити. Гасити капусту під кришкою прибл. 50 хв до м’якості. Додати нарізане дрібними кубиками яблуко без серцевини

    Крок 3

    Сік, що скупчився в противні, з цибулею протерти через сито, влити бульйон і закип’ятити. Ніжки подати з капустою та соусом

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гусячі ніжки по-чеськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *