Перейти до вмісту
Головна » Запечена квасоля по-чеськи

Запечена квасоля по-чеськи

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Запечена квасоля по-чеськи з беконом та сардельками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години
    У 1 порції: 800 ккал, 43 г білків,
    39 г жирів, 74 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 3 порції:
    ❯ 350 г червоної або чорної квасолі
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 пучок свіжого чебрецю (або 1 ч. л. сушеного)
    ❯ 150 г бекону
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 4 сардельки
    ❯ 2 гілочки петрушки для прикраси

    Покроковий процес приготування квасолі по-чеськи

    Крок 1

    Квасолю промити та замочити у холодній воді на добу (воду періодично міняти). Квасоля разом з водою, в якій вона замочувалась, викласти в каструлю і, додавши чебрець, варити до м’якості. Цибулю очистити та порубати.

    Крок 2

    Відварену квасолю відкинути на друшляк і злегка розім’яти. Бекон нарізати кубиками та обсмажувати на сухій сковороді, поки з нього не витопиться жир. Додати рубану цибулю та обсмажувати її до напівпрозорості. Перемішати з квасолею. Посолити та поперчити (за бажанням). Додати нарізані кружальцями сардельки.

    Крок 3

    Нагріти духовку до 190 °. Квасоляну суміш викласти в змащену жиром форму для запікання та поставити в духовку на 20 хв.

    Крок 4

    Петрушку сполоснути, воду струсити, листочки обірвати з гілочок і порубати. Квасоля, запечена з беконом та сардельками, розкласти по тарілках і посипати рубаною зеленню. Добре подати блюдо теплим.

    Сьогодні ми дізналися як готується Запечена квасоля по-чеськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *