Рецепт “Хачапурі по-аджарськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 3 години
У 1 порції: 345 ккал, 16 г білків,
17 г жирів, 45 г вуглеводів
На 4-6 порцій:
❯ 65 г розтопленого вершкового масла
❯ 5 сирих та 2–3 варених яйця
❯ 500 г борошна
❯ 2 ч. л. сухих дріжджів
❯ 1 ч. л. солі
❯ 300 мл теплої води
❯ 400 г бринзи
❯ 100 г сулугуні
Крок 1
Приготувати тісто безопарним способом, змішавши борошно, дріжджі, воду, 15 г розтопленого масла та сіль. Коли тісто підійде, вимішати його, додавши 1 яйце. Розділити тісто на шматочки та розкотити в овальні коржики. Скачати з тіста джгутики, зробити бортики у коржів
Крок 2
Бринзу натерти на тертці. Варені яйця посікти та змішати з бринзою. Викласти начинку в центр коржів. Змастити водою бортики, викласти коржики на лист і випікати в духовці 15– 20 хв. при 200°. Коли тісто підрум’яниться, вийняти хачапурі з духовки, посипати тертим сулугуні, покласти шматочки олії та розбити на кожен по 1 яйця. Відправити у духовку ще на 3-5 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…