Перейти до вмісту
Головна » Хачапурі по-аджарськи

Хачапурі по-аджарськи

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Хачапурі по-аджарськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 3 години
    У 1 порції: 345 ккал, 16 г білків,
    17 г жирів, 45 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4-6 порцій:
    ❯ 65 г розтопленого вершкового масла
    ❯ 5 сирих та 2–3 варених яйця
    ❯ 500 г борошна
    ❯ 2 ч. л. сухих дріжджів
    ❯ 1 ч. л. солі
    ❯ 300 мл теплої води
    ❯ 400 г бринзи
    ❯ 100 г сулугуні

    Покроковий процес приготування хачапурі

    Крок 1

    Приготувати тісто безопарним способом, змішавши борошно, дріжджі, воду, 15 г розтопленого масла та сіль. Коли тісто підійде, вимішати його, додавши 1 яйце. Розділити тісто на шматочки та розкотити в овальні коржики. Скачати з тіста джгутики, зробити бортики у коржів

    Крок 2

    Бринзу натерти на тертці. Варені яйця посікти та змішати з бринзою. Викласти начинку в центр коржів. Змастити водою бортики, викласти коржики на лист і випікати в духовці 15– 20 хв. при 200°. Коли тісто підрум’яниться, вийняти хачапурі з духовки, посипати тертим сулугуні, покласти шматочки олії та розбити на кожен по 1 яйця. Відправити у духовку ще на 3-5 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Хачапурі по-аджарськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *