Перейти до вмісту
Головна » Хачапурі на пательні

Хачапурі на пательні

    Хачапури на пательні

    Рецепт “Хачапурі на пательні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Пшеничне борошно 150 г
    – Кукурудзяне борошно (можна пшеничне) 50 г
    – Вершкове масло 10 -15 г
    – Сіль 0,5 ч.л.
    – Молоко чи вода 100 г
    – Сулугуні або моцарела 250 г

    Покроковий процес приготування хачапурі на пательні
    Хачапури на пательні1

    Крок 1

    З’єднуємо кукурудзяне і пшеничне борошно і добре перемішуємо. Додаємо сіль та цукор і знову перемішуємо. Потім додаємо 20 грамів розтопленого масла та перемішуємо. Тепер починаємо потроху додавати холодне молоко і замішуємо тісто. Тісто має вийти пружним та щільним.

    Хачапури на пательні2

    Крок 2

    В 250 г сулугуні або моцарели додаємо 1 ч.л. звичайної муки і перемішуємо. Додаємо сіль за смаком.

    Хачапури на пательні3

    Крок 3

    Розділяємо тісто на дві рівні частини. Розкочуємо, кладемо в центр половину начинки та з’єднуємо на вершині. Перевертаємо та розкочуємо.

    Хачапури на пательні4

    Крок 4

    Змащуємо сковороду вершковим маслом і відправляємо хачапурі смажитися. В центрі робимо маленький отвір, щоб виходила пара. Перевертаємо, коли підрум’яниться. По готовності змащуємо вершковим маслом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Хачапурі на пательні. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *