Рецепт “Хачапурі на пательні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– Пшеничне борошно 150 г
– Кукурудзяне борошно (можна пшеничне) 50 г
– Вершкове масло 10 -15 г
– Сіль 0,5 ч.л.
– Молоко чи вода 100 г
– Сулугуні або моцарела 250 г
Крок 1
З’єднуємо кукурудзяне і пшеничне борошно і добре перемішуємо. Додаємо сіль та цукор і знову перемішуємо. Потім додаємо 20 грамів розтопленого масла та перемішуємо. Тепер починаємо потроху додавати холодне молоко і замішуємо тісто. Тісто має вийти пружним та щільним.
Крок 2
В 250 г сулугуні або моцарели додаємо 1 ч.л. звичайної муки і перемішуємо. Додаємо сіль за смаком.
Крок 3
Розділяємо тісто на дві рівні частини. Розкочуємо, кладемо в центр половину начинки та з’єднуємо на вершині. Перевертаємо та розкочуємо.
Крок 4
Змащуємо сковороду вершковим маслом і відправляємо хачапурі смажитися. В центрі робимо маленький отвір, щоб виходила пара. Перевертаємо, коли підрум’яниться. По готовності змащуємо вершковим маслом.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…