Калорійність

Холодець з курячих тельбухів

«Діаменю» рецепт “Холодець з курячих тельбухів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,1 ХО
120 ккал

Інгредієнти

❯ 1,5 кг курячих потрухів
❯ 1 головка часнику
❯ 1 лавровий лист
❯ сіль
❯ перець

Покрокове приготування холодця з курячих тельбухів

Крок 1

Лапки ошпарюю, знімаю шкіру, зрізаю пазурі. Шлунки розрізаю, видаляю плівочки. Мию, заливаю холодною водою. Варю на малому вогні близько трьох годин.

Крок 2

Дістаю тельбуха з бульйону, даю трохи охолонути, подрібнюю, видаляю кістки та хрящі. Бульйон проціджую, підігріваю, додаю м’ясо, подрібнений часник і лавровий лист, солю, перчу.

Крок 3

Розливаю по тарілках, прикрашаю гілочками петрушки та кружальцями моркви. Ставлю в холодильник для застигання.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Холодець з курячих тельбухів. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

7 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

7 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

1 день ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

1 день ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

1 день ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

1 день ago