Калорійність

Холодець з курячих тельбухів

«Діаменю» рецепт “Холодець з курячих тельбухів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,1 ХО
120 ккал

Інгредієнти

❯ 1,5 кг курячих потрухів
❯ 1 головка часнику
❯ 1 лавровий лист
❯ сіль
❯ перець

Покрокове приготування холодця з курячих тельбухів

Крок 1

Лапки ошпарюю, знімаю шкіру, зрізаю пазурі. Шлунки розрізаю, видаляю плівочки. Мию, заливаю холодною водою. Варю на малому вогні близько трьох годин.

Крок 2

Дістаю тельбуха з бульйону, даю трохи охолонути, подрібнюю, видаляю кістки та хрящі. Бульйон проціджую, підігріваю, додаю м’ясо, подрібнений часник і лавровий лист, солю, перчу.

Крок 3

Розливаю по тарілках, прикрашаю гілочками петрушки та кружальцями моркви. Ставлю в холодильник для застигання.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Холодець з курячих тельбухів. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago