«Діаменю» рецепт “Холодець з курячих тельбухів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,1 ХО
120 ккал
❯ 1,5 кг курячих потрухів
❯ 1 головка часнику
❯ 1 лавровий лист
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Лапки ошпарюю, знімаю шкіру, зрізаю пазурі. Шлунки розрізаю, видаляю плівочки. Мию, заливаю холодною водою. Варю на малому вогні близько трьох годин.
Крок 2
Дістаю тельбуха з бульйону, даю трохи охолонути, подрібнюю, видаляю кістки та хрящі. Бульйон проціджую, підігріваю, додаю м’ясо, подрібнений часник і лавровий лист, солю, перчу.
Крок 3
Розливаю по тарілках, прикрашаю гілочками петрушки та кружальцями моркви. Ставлю в холодильник для застигання.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…