Перейти до вмісту
Головна » Холодець з курячих тельбухів

Холодець з курячих тельбухів

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Холодець з курячих тельбухів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,1 ХО
    120 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 1,5 кг курячих потрухів
    ❯ 1 головка часнику
    ❯ 1 лавровий лист
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покрокове приготування холодця з курячих тельбухів

    Крок 1

    Лапки ошпарюю, знімаю шкіру, зрізаю пазурі. Шлунки розрізаю, видаляю плівочки. Мию, заливаю холодною водою. Варю на малому вогні близько трьох годин.

    Крок 2

    Дістаю тельбуха з бульйону, даю трохи охолонути, подрібнюю, видаляю кістки та хрящі. Бульйон проціджую, підігріваю, додаю м’ясо, подрібнений часник і лавровий лист, солю, перчу.

    Крок 3

    Розливаю по тарілках, прикрашаю гілочками петрушки та кружальцями моркви. Ставлю в холодильник для застигання.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Холодець з курячих тельбухів. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *