Рецепт “Хрусткі пиріжки на пиві” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 345 ккал, 9 г білків,
11 г жирів, 38 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 1 склянка світлого пива
❯ 2 склянки борошна
❯ 4 яйця
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ сіль
❯ 1 склянка рису
❯ 1 ст. л. вершкового масла
❯ 1 пучок зеленої цибулі
❯ рослинна олія для смаження
Крок 1
Приготувати тісто. 2 яйця розділити на жовтки та білки. У мисці змішати борошно із сіллю. Влити пиво і вимісити гладке, без грудок тісто. В окремому посуді змішати 2 столи. ложки рослинної олії з жовтками. Додати суміш у тісто і перемішати до однорідності. Білки збити у пишну піну, ввести в тісто. Скачати тісто в товстий джгут і розрізати на 8 10 шматків. Розкачати кожен шматок тіста в довгастий коржик.
Крок 2
Приготувати начинку. Рис ретельно промити. У каструлі закип’ятити воду, всипати рис та варити до готовності. Яйця
зварити круто, очистити та порубати. Зелену цибулю вимити та нарізати кільцями. З’єднати з вареними яйцями та рисом, додати вершкове масло, посолити та все перемішати.
Крок 3
Викласти на кожен коржик по 1,5– 2 стіл. ложки начинки. Сформувати пиріжки, підтягуючи краї до центру, і защипати довгим поздовжнім швом. Обсмажувати пиріжки на олії по 3 хв із кожного боку.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…