Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Кабачковий хліб” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– 100 г кабачка (без шкірки)
– 2 яйця
– 2 щіпки солі
– 20 г льняного борошна
– 20 г борошна
– волоського горіха
– 10 г Псіліум
– 0,5 ч.л. розпушувача тіста
– 1 ч. л. пажитника
– 5 г свіжого кропу
– 5 г листя часнику
Крок 1
Кабачок натерти на дрібній тертці, віджати сік (він не потрібно). Поєднати все інгредієнти та добре перемішати. Викласти у силіконову форму.
Крок 2
Випікати в розігрітій до 220 град. духовці 50-60 хвилин. Урізноманітнити смак можливо, додавши борошно білого льону. Випічка матиме інший смак.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…