Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Кабачковий хліб” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– 100 г кабачка (без шкірки)
– 2 яйця
– 2 щіпки солі
– 20 г льняного борошна
– 20 г борошна
– волоського горіха
– 10 г Псіліум
– 0,5 ч.л. розпушувача тіста
– 1 ч. л. пажитника
– 5 г свіжого кропу
– 5 г листя часнику
Крок 1
Кабачок натерти на дрібній тертці, віджати сік (він не потрібно). Поєднати все інгредієнти та добре перемішати. Викласти у силіконову форму.
Крок 2
Випікати в розігрітій до 220 град. духовці 50-60 хвилин. Урізноманітнити смак можливо, додавши борошно білого льону. Випічка матиме інший смак.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…