Перейти до вмісту
Головна » Кабачковий хліб

Кабачковий хліб

    Кабачковий хліб

    Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Кабачковий хліб” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – 100 г кабачка (без шкірки)
    – 2 яйця
    – 2 щіпки солі
    – 20 г льняного борошна
    – 20 г борошна
    – волоського горіха
    – 10 г Псіліум
    – 0,5 ч.л. розпушувача тіста
    – 1 ч. л. пажитника
    – 5 г свіжого кропу
    – 5 г листя часнику

    Процес приготування кабачкового хліба

    Крок 1

    Кабачок натерти на дрібній тертці, віджати сік (він не потрібно). Поєднати все інгредієнти та добре перемішати. Викласти у силіконову форму.

    Крок 2

    Випікати в розігрітій до 220 град. духовці 50-60 хвилин. Урізноманітнити смак можливо, додавши борошно білого льону. Випічка матиме інший смак.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кабачковий хліб. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *