«Діаменю» рецепт “Калиновий напій” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
29 ккал
– 2 ст. л. ягід калини
– 1 ч. л. чайної заварки
– листя стевії – до смаку
Крок 1
Ягоди калини заморожую в морозильній камері, щоб пішла зайва гіркота. Дістаю, заливаю холодною водою, доводжу до кипіння та варю на малому вогні близько 10-15 хвилин
Крок 2
Гарячі ягоди протираю через сито, проціджую, додаю листя стевії, знову доводжу до кипіння та одразу ж знімаю з вогню. Заварюю чай 0,5 ст. окропу. Змішую калину та чай. Подаю гарячий напій
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…