«Діаменю» рецепт “Калиновий напій” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
29 ккал
– 2 ст. л. ягід калини
– 1 ч. л. чайної заварки
– листя стевії – до смаку
Крок 1
Ягоди калини заморожую в морозильній камері, щоб пішла зайва гіркота. Дістаю, заливаю холодною водою, доводжу до кипіння та варю на малому вогні близько 10-15 хвилин
Крок 2
Гарячі ягоди протираю через сито, проціджую, додаю листя стевії, знову доводжу до кипіння та одразу ж знімаю з вогню. Заварюю чай 0,5 ст. окропу. Змішую калину та чай. Подаю гарячий напій
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…