Перейти до вмісту
Головна » Калиновий напій

Калиновий напій

    Калиновий напій

    «Діаменю» рецепт “Калиновий напій” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    29 ккал

    Інгредієнти

    – 2 ст. л. ягід калини
    – 1 ч. л. чайної заварки
    – листя стевії – до смаку

    Покрокове приготування калинового напою

    Крок 1

    Ягоди калини заморожую в морозильній камері, щоб пішла зайва гіркота. Дістаю, заливаю холодною водою, доводжу до кипіння та варю на малому вогні близько 10-15 хвилин

    Крок 2

    Гарячі ягоди протираю через сито, проціджую, додаю листя стевії, знову доводжу до кипіння та одразу ж знімаю з вогню. Заварюю чай 0,5 ст. окропу. Змішую калину та чай. Подаю гарячий напій

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Калиновий напій. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *