Рецепт “Канапе з яєчнею-глазунню” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 20 хвилин
У 1 порції: 320 ккал, 15 г білків,
16 г жирів, 32 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 8 скибочок житнього хліба
❯ 100 г сирного сиру із зеленню
❯ 1 ст. л. вершкового масла
❯ 8 перепелиних яєць
❯ мелений чорний перець
❯ сіль
❯ листя руколи
Крок 1
Куски хліба надати округлу форму(діаметром близько 4-5 см), обрізавши кірки. Сирний сир розім’яти вилкою та намазати на скибочки хліба. Зверху викласти вимите листя руколи.
Крок 2
На розпечену сковороду, змащену вершковим маслом, акуратно розбити перепелині яйця так, щоб не зашкодити
жовток. Яйця злегка посолити, поперчити та смажити на слабкому вогні прибл. 3 хв до загусання білка (жовток повинен залишитися напіврідким). Дати охолонути. На кожне канапе покласти по яйцю.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…