Рецепт “Каннеллоні із зеленню та горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 хвилин
У 1 порції: 1130 ккал, 37 г білків,
75 г жирів, 75 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 400 г помідорів
❯ 130 мл оливкової олії
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 500 г сиру
❯ 5 ст. л. тертого сиру
❯ 130 г руколи
❯ 16 відварених до напівготовності листів тіста
❯ 4–5 ст. л. вершків
❯ 3 ст. л. рубаної петрушки
❯ 80 г обсмажених горіхів кешью (подрібнити)
Крок 1
Помідори вимити, дрібно нарізати та викласти в миску. Додати 1 стіл. ложку олії, посолити та поперчити. В окремому посуді змішати сир з 2 стіл. ложками тертого сиру. Руколу обполоснути. Відварені до напівготовності листи тіста розкласти на робочій поверхні. Зверху розподілити руколу, по половині сирної маси та помідорів.
Крок 2
Форму для запікання змастити 1 стіл. ложкою олії. Листи тіста з начинкою згорнути у рулетики та викласти у форму. Ті, що залишилися помідори, сирну масу та вершки перемішати. Змастити сумішшю каннелоні.
Крок 3
Петрушку з сиром і маслом, що залишився, пюрувати в блендері. Додати горіхи, злегка посолити. Розподілити суміш поверх каннелоні, форму накрити фольгою і поставити в нагріту до 200 ° духовку на 15 хв. Фольгу видалити та запікати каннеллоні ще 5 хв при 180 °.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…