Закуски

Каннеллоні з рикотою

Рецепт “Каннеллоні з рикотою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

4 ПОРЦІЇ, 1 ГОДИНА

Інгредієнти

❯ 12 каннелоні
❯ 500 г шпинату
❯ 250 г рикоти
❯ 1 зубок часнику
❯ 50 г пармезану
❯ 1 цибулина
❯ рослинна олія
❯ 50 г тертого сиру
Для соусу бешамель:
❯ 50 г вершкового масла
❯ 30 г борошна
❯ 500 мл молока
❯ мелений мускатний горіх
❯ сіль
❯ перець

Покроковий процес приготування каннеллоні з рикотою

Крок 1

Шпинат промити, перебрати, обсушити та дрібно порубати. Цибулю та часник очистити, дрібно нарізати та обсмажувати на сковороді на невеликій кількості рослинної олії до прозорості.

Крок 2

Закласти на сковороду шпинат і готувати, доки листя не опадуть. Шпинат перекласти в інший посуд, трохи віджати та дати йому охолонути. Охолоджений шпинат розім’яти з рикотою і пармезаном. Масу посолити та поперчити до смаку.

Крок 3

Для соусу в невеликому сотейнику на гарячому вершковому олії обсмажити борошно до золотистого кольору. Тонким цівком, постійно помішуючи віночком, влити молоко і готувати, не припиняючи перемішувати, поки маса не почне густіти.

Крок 4

Соус приправити сіллю, перцем та щіпкою мускатного горіха і зняти з вогню. Дати соусу охолонути при кімнатній
температурі.

Крок 5

Духовку нагріти до 180 °. Підготувати форму для запікання і влити в неї близько половини соусу, що остигнув.

Крок 6

Каннеллоні наповнити шпинатом з рикотою, не надто забиваючи вироби начинкою, і викласти їх у форму з соусом.Влити у форму соус, що залишився, і запікати вироби 30 хв.

Крок 7

Посипати каннелоні тертим сиром і запікати, поки повністю не розплавиться. Каннеллоні подати гарячими.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Каннеллоні з рикотою. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago