Рецепт “Каре ягня з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 30 хвилин
У 1 порції: 1210 ккал, 40 г білків,
87 г жирів, 72 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 600 г гарбуза хоккайдо
❯ 400 г батату
❯ 2–3 невеликі буряки
❯ 2 зубчики часнику
❯ 6 гілочок чебрецю
❯ 100 мл оливкової олії
❯ 2 ст. л. винного оцту
❯ 800 г картоплі
❯ 80 г вершкового масла
❯ 800 г каре ягняти
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Крок 1
Духовку нагріти до 180 °. Гарбуз вимити, не очищаючи, нарізати скибочками. Часник очистити та нарізати, чебрець вимити та обсушити, 3 гілочки порубати. Гарбуз нашпигувати часником, викласти на вистелений папером для випікання лист, збризкати 1 стіл. ложкою оливкової олії, посолити, поперчити та посипати чебрецем.
Крок 2
Буряк вимити, очистити та викласти на аркуш паперу для випікання. Збризкати оцтом та 1 стіл. ложкою оливкової олії, посолити, щільно загорнути в папір і запікати з гарбузом бл. 40 хв.
Крок 3
Батат вимити, очистити, крупно нарізати. Посолити, збризкати 1 стіл. ложкою оливкової олії та запікати 20 хв.
Крок 4
Картоплю вимити, очистити та відварити до готовності. Надлишок води злити, картоплю посолити, поперчити та пюрувати, додавши вершкове масло.
Крок 5
Запечені овочі нарізати кубиками та перемішати, посолити та поперчити. До подачі на стіл зберегти гарячими.
Крок 6
М’ясо вимити, обсушити, розрізати на порційні шматки з кісточкою. Натерти сіллю та перцем, змастити рештою
оливковою олією. М’ясо обсмажувати на сковороді по 1-2 хв. з кожного боку, поклавши на кожен шматок трохи чебрецю. Подати, виклавши м’ясо на картопляне пюре та доповнивши страву асорті із запечених овочів.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…