Закуски

Карпачо з яловичини

Рецепт “Карпачо з яловичини” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 2 години

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 600 г яловичої вирізки морська сіль
❯ 3 яєчні жовтки
❯ 1 ч. л. цукру
❯ 1 ст. л. соку лимона
❯ 150 мл оливкової олії
❯ 1 ст. л. тертого хрону
❯ зелень для прикраси

Покроковий процес приготування карпачо з яловичини

Крок 1

М’ясо загорнути в плівку і прибрати в морозильник на 1,5 год. Потім дістати, нарізати тонкими скибочками, посипати сіллю та знову прибрати в морозильник на 30 хв.

Крок 2

Для соусу жовтки ретельно збити із щіпкою солі, цукром та соком лимона. Поступово влити олію та збивати до отримання маси однорідної консистенції.

Крок 3

У приготовлений соус підмішати тертий хрін. М’ясо розкласти на великій тарілці, прикрасити соусом і зеленню, що вийшов. Відразу подати на стіл.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Карпачо з яловичини. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago