Перейти до вмісту
Головна » Карпачо з яловичини

Карпачо з яловичини

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Карпачо з яловичини” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 600 г яловичої вирізки морська сіль
    ❯ 3 яєчні жовтки
    ❯ 1 ч. л. цукру
    ❯ 1 ст. л. соку лимона
    ❯ 150 мл оливкової олії
    ❯ 1 ст. л. тертого хрону
    ❯ зелень для прикраси

    Покроковий процес приготування карпачо з яловичини
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    М’ясо загорнути в плівку і прибрати в морозильник на 1,5 год. Потім дістати, нарізати тонкими скибочками, посипати сіллю та знову прибрати в морозильник на 30 хв.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Для соусу жовтки ретельно збити із щіпкою солі, цукром та соком лимона. Поступово влити олію та збивати до отримання маси однорідної консистенції.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    У приготовлений соус підмішати тертий хрін. М’ясо розкласти на великій тарілці, прикрасити соусом і зеленню, що вийшов. Відразу подати на стіл.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Карпачо з яловичини. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *