Рецепт “Картопляна запіканка з оливками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 30 хвилин
У 1 порції: 750 ккал, 18г білків,
59 г жирів, 38 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 700 г картоплі, що розварюється.
❯ сіль
❯ 5 ст. л. + 100 мл молока
❯ 1 ст. л. розм’якшеного вершкового масла
❯ 130 мл оливкової олії
❯ 2 ч. л. листя чебрецю
❯ 80 г бекону
❯ 100 г оливок без кісточок
❯ 150 г гострої сирокопченої ковбаси
❯ 1 цибулина
❯ мелений чорний перець
❯ 60 г тертого сиру
Крок 1
Картоплю вимити та очистити. 200 г нарізати тонкими кружками та відкласти. Картоплю, що залишилася, нарізати кубиками та відварити в киплячій підсоленої води до м’якості. Воду злити, відварену картоплю розім’яти в пюре, додавши 5 стіл. ложок молока та 1 стіл. ложку вершкового масла. Пюре посолити, влити по 100 мл молока та оливкової олії, добре збити. Підмішати чебрець
Крок 2
Нагріти духовку до 180 °. Глибоку жароміцну форму або сотейник змастити оливковою олією, що залишилася. Цибулю очистити та нарізати кільцями. Бекон нарізати скибочками та поперемінно з кільцями цибулі, кухлями картоплі та ковбаси шарами викласти в посуд для запікання. Залити продукти рідкою сумішшю, поперчити, посипати тертим сиром та запікати 35-40 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…