Рецепт “Каша з батата з курячим філе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 350 ккал, 33 г білків,
8 г жирів, 39 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 800 г очищеної солодкої картоплі (батату) кубиками
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 5 ст. л. рослинної олії
❯ 4 ч. л. соку лимона
❯ 4 філе курячої грудки (по 125 г)
❯ 1 ч. л. меленої кориці
❯ 2 ч. л. меленого кмину
❯ 2 рубані білі цибулини
❯ 3 рубані зубчики часнику
❯ 2–3 ст. л. меду
❯ зелені оливки
❯ курячий бульйон
❯ зелень м’яти або кінзи
Крок 1
Батат викласти в сотейник, відварити у воді до м’якості. Відкинути на друшляк, посолити, поперчити, влити 2 столи. ложки олії та 2 чайн. ложки соку лимона. Батат пюрувати за допомогою картоплем’ялки або млинки для овочів, залишивши грудочки.
Крок 2
З’єднати корицю, кмин, щіпку солі та натерти сумішшю філе. У сотейнику на 2 стіл. ложках олії обсмажити грудку з кожного боку та перекласти в інший посуд. Сотейник протерти, на 1 стіл. ложці олії обсмажити цибулю. Додати часник, злегка обсмажити. Підмішати мед, 2 чайні. ложки соку лимона, оливки та філе. Влити трохи бульйону, гасити 10 хв.
Крок 3
Кашу подати з філе та оливками, посипати зеленню.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…