Рецепт “Каша з нуту із зеленню” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 45 хвилин
У 1 порції: 380 ккал, 18 г білків,
15 г жирів, 44 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 300 г нуту
❯ сіль
❯ 3 цибулини із зеленню
❯ 4 ст. л. рослинної олії
❯ 1 зубчик часнику
❯ 2 ст. л. рубаної петрушки
❯ товчений чорний перець
Крок 1
Нут перебрати, промити, залити холодною водою та залишити на ніч. На наступний день відкинути нут на друшляк, дати воді стекти. Викласти нут в каструлю, варити в окропі підсоленій воді мінімум 1 год до готовності.
Крок 2
Цибулю сполоснути, білу частину порубати та обсмажити на олії до напівпрозорості. Зелену частину цибулі нарізати кільцями. Нут відкинути на друшляк, воду зібрати. Нут розім’яти в мисці, змішати з гарячою водою, у якій він варився.
Крок 3
Підмішати обсмажену цибулю, подрібнений часник, рубану петрушку. Посолити та поперчити. Посипати зеленою
цибулею. Добре подати з обсмаженими скибочками бекону
Кашею ми звично називаємо страви із круп. Подрібнені відварені горох, сочевиця, нут, боби теж належать до каш. Овочеві пюре з мініатюрними крохмалистими грудочками – це, по суті, теж каша. Варити всі ці страви слід у не емальованому посуді з товстим дном, де їжа прогріватиметься рівномірно.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…