«Діаменю» рецепт “Кава з топінамбуром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,02 ХО
1 ккал
– 100 г кореня топінамбура
– 100 мл води
– цукрозамінник – на смак
Крок 1
Топінамбур промиваю, очищаю і натираю на дрібній тертці. Викладаю на сковороду та обсмажую на малому вогні, постійно помішуючи, близько 20 хвилин.
Крок 2
Поміщаю обсмажений топінамбур у кавомолку та перемелюю до стану порошку. Кавовий напій готую так: 2 ч. л. порошку насипаю в турку, заливаю 0,5 ст. гарячої води, перемішую, ставлю на малий вогонь.
Крок 3
Доводжу до кипіння, варю пару хвилин та знімаю з вогню. Наполягаю 5-10 хвилин. Додаю цукрозамінник на смак та переливаю у чашку
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…