Перейти до вмісту
Головна » Кава з топінамбуром

Кава з топінамбуром

    Кава з топінамбуром

    «Діаменю» рецепт “Кава з топінамбуром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,02 ХО
    1 ккал

    Інгредієнти

    – 100 г кореня топінамбура
    – 100 мл води
    – цукрозамінник – на смак

    Покрокове приготування кави з топінамбуром

    Крок 1

    Топінамбур промиваю, очищаю і натираю на дрібній тертці. Викладаю на сковороду та обсмажую на малому вогні, постійно помішуючи, близько 20 хвилин.

    Крок 2

    Поміщаю обсмажений топінамбур у кавомолку та перемелюю до стану порошку. Кавовий напій готую так: 2 ч. л. порошку насипаю в турку, заливаю 0,5 ст. гарячої води, перемішую, ставлю на малий вогонь.

    Крок 3

    Доводжу до кипіння, варю пару хвилин та знімаю з вогню. Наполягаю 5-10 хвилин. Додаю цукрозамінник на смак та переливаю у чашку

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Кава з топінамбуром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *