Перейти до вмісту
Головна » Шоколадна кава

Шоколадна кава

    Шоколадна кава

    «Діаменю» рецепт “Шоколадна кава” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1 ХО
    48 ккал

    Інгредієнти

    – 2 ч. л. меленої кави
    – мелений імбир – на кінчику ножа
    – 1/4 ч. л. ванільного цукру
    – 1 ч. л. какао
    – молоко – на смак

    Покрокове приготування шоколадної кави

    Крок 1

    Смачний напій готую так. У турку насипаю мелену каву та мелений імбир. Підігріваю на малому вогні, вливаю молоко і розмішую.

    Крок 2

    Потім одразу додаю какао і добре перемішую. Доводжу до кипіння. Як тільки почне підійматися пінка, знімаю з вогню. При подачі додаю ванільний цукор.

    Крок 3

    Додаю терті помідори без шкірки, товчений часник, мелений перець та киплячу воду. Варю 15-20 хвилин на малому вогні. Посипаю подрібненою петрушкою.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Шоколадна кава. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *