Рецепт “Кавові тістечка з марципаном” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 420 ккал, 7 г білків,
14 г жирів, 69 г вуглеводів
На 8 порцій:
❯ 4 яйця
❯ 4 ст. л. борошна
❯ 1 ч. л. розпушувача
❯ 4 ст. л. цукру
❯ 1 ч. л. меленої кави
❯ 2 ч. л. порошку какао
❯ абрикосовий джем
❯ 150 г кольорової марципанової маси
❯ 50 г мигдальної стружки
❯ 50 г шоколаду
Крок 1
Яйця поділити на жовтки та білки. Жовтки розтерти з цукром добіла. Борошно з розпушувачем просіяти в миску, додати мелену каву і какао. Поєднати з жовтковою масою і, акуратно помішуючи віночком, ввести білки, збиті в міцну піну. Духовку нагріти до 200 °. Тісто вилити на вистелений папером для випікання лист і випікати основу бл. 12 хв. Дати охолонути.
Крок 2
Готову основу розрізати горизонтально на два коржі. Нижній корж намастити абрикосовим джемом, накрити другим коржем і зверху тонким шаром розподілити джем.
Крок 3
Марципанову масу розкотити в тонкий пласт більше основи та покрити весь пиріг, включаючи боки. Посипати мигдальною стружкою та поставити в холод. Охолоджений виріб нарізати порційними шматочками. Прикрасити візерунком із розтопленого шоколаду.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…