Рецепт “Кекси з грушею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 20 хвилин
У 1 порції: 385 ккал, 8 г білків,
19 г жирів, 45 г вуглеводів
На 6 порцій:
❯ 2 яйця
❯ 1 ст. л. цукрової пудри
❯ 2 ч. л. ванільного цукру
❯ 120 г борошна
❯ 200 мл молока
❯ вершкове масло для змащування формочок
Для начинки:
❯ 2 груші
❯ 1 яблуко
❯ сік лимона
❯ цукрова пудра
❯ мелена кориця до смаку
Крок 1
Яйця збити в пишну масу з цукровою пудрою та ванільним цукром. Всипати борошно, що просіює, влити половину молока і перемішати до однорідності. Влити молоко, що залишилося, і ще разів перемішати. Миску з тестом затягнути харчовою плівкою та поставити в холодильник на ніч.
Крок 2
Фрукти вимити, очистити та видалити серцевини з насінням. Нарізати м’якуш тонкими пластинами, збризкати соком лимона та обваляти в суміші кориці та цукрової пудри.
Крок 3
У формочки для кексів налити по 1 чайну. ложці розтопленого вершкового масла, добре промазати краї та бортики.
Нагріти духовку до 230 °, поставити туди форми на 2-3 хв
Крок 4
Гарячі форми наполовину наповнити тестом і встромити в нього по кілька шматочків груш та яблук. Випікати вироби 25-30 хв. Готові пудинги вийняти з форм і дати охолонути.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…