Перейти до вмісту
Головна » Кекси з грушею

Кекси з грушею

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Кекси з грушею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 20 хвилин
    У 1 порції: 385 ккал, 8 г білків,
    19 г жирів, 45 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 2 яйця
    ❯ 1 ст. л. цукрової пудри
    ❯ 2 ч. л. ванільного цукру
    ❯ 120 г борошна
    ❯ 200 мл молока
    ❯ вершкове масло для змащування формочок
    Для начинки:
    ❯ 2 груші
    ❯ 1 яблуко
    ❯ сік лимона
    ❯ цукрова пудра
    ❯ мелена кориця до смаку

    Покроковий процес приготування кексів з грушею

    Крок 1

    Яйця збити в пишну масу з цукровою пудрою та ванільним цукром. Всипати борошно, що просіює, влити половину молока і перемішати до однорідності. Влити молоко, що залишилося, і ще разів перемішати. Миску з тестом затягнути харчовою плівкою та поставити в холодильник на ніч.

    Крок 2

    Фрукти вимити, очистити та видалити серцевини з насінням. Нарізати м’якуш тонкими пластинами, збризкати соком лимона та обваляти в суміші кориці та цукрової пудри.

    Крок 3

    У формочки для кексів налити по 1 чайну. ложці розтопленого вершкового масла, добре промазати краї та бортики.
    Нагріти духовку до 230 °, поставити туди форми на 2-3 хв

    Крок 4

    Гарячі форми наполовину наповнити тестом і встромити в нього по кілька шматочків груш та яблук. Випікати вироби 25-30 хв. Готові пудинги вийняти з форм і дати охолонути.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кекси з грушею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *