Перейти до вмісту
Головна » Клафуті з грушею

Клафуті з грушею

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Клафуті з грушею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хвилин
    У 1 порції: 200 ккал, 4 г білків,
    7 г жирів, 30 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ вершкове масло для змащування форми
    ❯ борошно для посипання форми
    ❯ 200 мл незбираного молока
    ❯ 200 мл вершків
    ❯ 2 яйця
    ❯ 10 г ванільного цукру
    ❯ 50 г цукру
    ❯ дрібка солі
    ❯ 50 г полб’яного борошна
    ❯ 2 груші
    ❯ 100 г журавлини

    Покроковий процес приготування клафуті з грушею

    Крок 1

    Форму для випікання змастити олією та посипати борошном. У глибоку миску влити молоко та вершки, вбити яйця,
    додати ванільний цукор і добре перемішати. У яєчномолочну масу підмішати цукор, сіль і полб’яне борошно.

    Крок 2

    Груші вимити, очистити, розрізати навпіл і видалити серцевини. Нарізати поздовжніми скибочками, рівномірно вислати ними дно форми та залити тестом. Журавлину вимити, обсушити. Посипати ягодами пиріг.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 180 °. Випікати виріб прибл. 25 хв, потім витягти з духовки та перекласти на кухонну решітку. Теплий клафуті нарізати порційними шматочками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Клафуті з грушею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *