Рецепт “Кекси з хурмою з какао та цукровою пудрою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 240 ккал, 4 г білків,
14 г жирів, 26 г вуглеводів
На 8 шт.
❯ 40 г розм’якшеного вершкового масла
❯ 100 г цукру
❯ 1 яйце
❯ 1 ст. л. соку лимона
❯ 120 г хурми
❯ 100 мл молока
❯ 1/2 ч. л. розпушувача
❯ 70 г борошна
❯ 1/2 ч. л. меленої кориці
❯ 40 г меленого фундука
❯ жир та панірувальні сухарі для формочок
Крок 1
Вісім металевих форм для кексів змастити жиром і посипати сухарями. Нагріти духовку до 160 °. Вершкове масло
розтерти добіла із цукром. Жовток відокремити від білка, збити з соком лимона і підмішати до масляної маси. Хурму очистити, м’якуш нарізати та пюрувати, протерши через сито. Змішати із молоком. В інший посуд просіяти борошно
з корицею та розпушувачем.
Крок 2
До яєчно-масляної маси невеликими порціями підмішати молочну, борошняну суміш та горіхи. Білок збити на міцну піну зі щіпкою солі та, акуратно перемішуючи, ввести в тісто. Розподілити тісто за порційними формами та випікати 25-30 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…