Перейти до вмісту
Головна » Кекси з хурмою

Кекси з хурмою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Кекси з хурмою з какао та цукровою пудрою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 240 ккал, 4 г білків,
    14 г жирів, 26 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 8 шт.
    ❯ 40 г розм’якшеного вершкового масла
    ❯ 100 г цукру
    ❯ 1 яйце
    ❯ 1 ст. л. соку лимона
    ❯ 120 г хурми
    ❯ 100 мл молока
    ❯ 1/2 ч. л. розпушувача
    ❯ 70 г борошна
    ❯ 1/2 ч. л. меленої кориці
    ❯ 40 г меленого фундука
    ❯ жир та панірувальні сухарі для формочок

    Покроковий процес приготування кексів з хурмою

    Крок 1

    Вісім металевих форм для кексів змастити жиром і посипати сухарями. Нагріти духовку до 160 °. Вершкове масло
    розтерти добіла із цукром. Жовток відокремити від білка, збити з соком лимона і підмішати до масляної маси. Хурму очистити, м’якуш нарізати та пюрувати, протерши через сито. Змішати із молоком. В інший посуд просіяти борошно
    з корицею та розпушувачем.

    Крок 2

    До яєчно-масляної маси невеликими порціями підмішати молочну, борошняну суміш та горіхи. Білок збити на міцну піну зі щіпкою солі та, акуратно перемішуючи, ввести в тісто. Розподілити тісто за порційними формами та випікати 25-30 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кекси з хурмою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *