Перейти до вмісту
Головна » Салат із хурми

Салат із хурми

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Салат із хурми” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    ❯ 5 плодів хурми
    ❯ 1 пучок листя хризантеми салатної (або руколи)
    ❯ 60 г м’якого тофу
    ❯ 2 ч. л. кунжуту
    ❯ 1 ст. л. соєвого соусу
    ❯ пелюстки 1 квітки хризантеми
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування салату із хурми

    Крок 1

    Листя хризантеми промити, перебрати та бланшувати в киплячій воді 3 хв. Зелень обдати холодною водою, добре віджати та нашаткувати.

    Крок 2

    Хурму вимити, 1 плід очистити та нарізати кубиками, у тих, що залишилися, зрізати верхівки, і вибрати м’якуш, залишивши тонкі стінки. “Чашечки” хурми та верхівки збризкати соєвим соусом (1 ч. л.) і відкласти, м’якуш порубати.

    Крок 3

    Для заправки кунжут потовкти, розім’яти з тофу та соєвим соусом та збити. У мисці перемішати рубану та нарізану хурму із заправкою, додати зелень. Приправити салат сіллю і розкласти по “чашечках” із хурми. Прикрасити пелюстками хризантеми.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат із хурми. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *