Перейти до вмісту
Головна » Лотос із цибулі у фритюрі

Лотос із цибулі у фритюрі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Лотос із цибулі у фритюрі з гострим майонезним соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції:
    720 ккал, 12 г білків,
    55 г жирів, 45 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 великі цибулини
    ❯ 2 склянки борошна
    ❯ 1 ч. л. меленого кайєнського перцю
    ❯ 2 ч. л. меленої солодкої паприки
    ❯ по щіпці меленого куміну та сушеного чебрецю
    ❯ мелений чорний перець на смак
    ❯ 2 яйця
    ❯ 120 мл молока
    ❯ рослинна олія для фритюру
    Для майонезного соусу:
    ❯ 125 г майонезу
    ❯ 4 ст. л. сметани
    ❯ сіль на смак
    ❯ по щіпці меленого чилі та чорного перцю
    ❯ 1 ст. л. гірчиці з хроном

    Покроковий процес приготування лотосу із цибулі у фритюрі

    Крок 1

    З цибулин вирізати дві квітки. Яйця збовтати з молоком. В іншому посуді змішати борошно зі спеціями та сушеним чебрецем. Квітки з цибулі вмочити в яєчну суміш, дати стекти. Обсипати квітки борошном.

    Крок 2

    У фритюрниці чи глибокій сковороді нагріти олію. Одна квітка з цибулі занурити в гарячу олію та обсмажувати з одного боку прибл. 4 хв, потім акуратно перевернути та готувати ще прибл. 3-4 хв до золотаво-коричневого кольору. Таким же чином обсмажити у фритюрі іншу квітку.

    Крок 3

    Для соусу майонез змішати зі сметаною і гірчицею, приправити меленим чилі, сіллю та перцем. Розлити по соусниках-піалам

    Крок 4

    Обсмажені у фритюрі квітки з цибулі перекласти на кухонний рушник, щоб увібрався зайвий жир, посолити. У центр кожної квітки вставити піалу з соусом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Лотос із цибулі у фритюрі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *