Перейти до вмісту
Головна » Морський язик під соусом

Морський язик під соусом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Морський язик під соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 160 ккал, 20 г білків,
    2 г жирів, 8 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 6 філе морської мови
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 600 г зеленої стручкової квасолі (свіжої або замороженої)
    ❯ 300 мл сухого білого вина
    Для соусу бернез:
    ❯ 250 г вершкового масла
    ❯ 4 дрібні цибулини
    ❯ 2 ст. л. листків естрагону
    ❯ 1/2 ч. л. товченого чорного перцю
    ❯ 1/2 склянки білого винного оцту
    ❯ 4 яєчні жовтки
    ❯ щіпка меленого кайєнського перцю
    ❯ сіль
    ❯ сік лимона на смак

    Покроковий процес приготування морського язику

    Крок 1

    Спершу приготувати соус. Вершкове масло розтопити на слабкому вогні в каструлі. Шумівкою зняти піну, що утворилася.

    Крок 2

    Очищений лук і зелень порубати. У каструлі з товстим дном перемішати з товченим перцем, влити оцет і нагрівати, поки оцет не випарується наполовину

    Крок 3

    Процідити рідину через дрібне сито у велику металеву миску. За допомогою віночка підмішати жовтки.

    Крок 4

    Поставити ємність із соусом на гарячу водяну баню та збивати соус до загусання. Зняти з водяної лазні та, вливаючи порціями масло, збити. Додати сік лимона, сіль та кайенський перець на смак.

    Крок 5

    Філе натерти сіллю та перцем. Стручки квасолі вимити та зрізати кінчики. У каструлі довести до слабкого кипіння 300 мл води з вином і варити філе з квасолею на слабкому вогні 15 хв. Подати, полив соусом бернез.

    ПОРАДА
    З білою рибою чудово поєднується і вустерський соус. У ньому добре маринувати філе перед тепловою обробкою
    або присмачувати соусом готову страву.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Морський язик під соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *