Перейти до вмісту
Головна » Морський шашлик

Морський шашлик

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Морський шашлик” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хвилин
    У 1 порції: 315 ккал, 25 г білків,
    10 г жирів, 3 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 600 г філе сьомги
    ❯ 300 г сирих очищених креветок
    ❯ 6 гілочок розмарину
    ❯ сік та терта цедра 1 лимона
    ❯ 3 зубчики часнику
    ❯ 9 ст. л. оливкової олії
    ❯ сіль
    ❯ мелений білий перець
    ❯ помідори черрі

    Покроковий процес приготування морського шашлику

    Крок 1

    Філе сьомги вимити та обсушити паперовим рушником. Нарізати філе порційними шматочками зі стороною 3 см. Часник очистити та потовкти. Розмарин сполоснути, обірвати з гілочок нижні листочки та дуже дрібно їх порубати.

    Крок 2

    Для маринаду змішати рубану зелень з часником, оливковою олією, соком лимона та цедрою. Додати сіль та перець до смаку. Покласти в маринад сьомгу та прибрати у холодильник на 30 хв.

    Крок 3

    Дерев’яні шпажки попередньо замочити у питній воді на 40 хв. Нанизати на шпажки по черзі креветки, помідори чері та шматочки риби. Обсмажувати на грилі по 3-4 хв з кожного боку.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Морський шашлик. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *