Перейти до вмісту
Головна » Мексиканські бурітос з тофу

Мексиканські бурітос з тофу

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Мексиканські бурітос з тофу” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 450 ккал, 24 г білків,
    24 г жирів, 38 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    ❯ 400 г маринованого тофу
    ❯ 2 ст. л. томатного соусу
    ❯ 4 помідори
    ❯ 200 г червоної консервованої квасолі
    ❯ сіль
    ❯ мелений перець чилі
    ❯ 1 ч. л. мексиканської суміші прянощів
    ❯ 4 ст. л. консервованої кукурудзи
    ❯ 100 г тертого сиру
    ❯ 4 коржі тортилья

    Покроковий процес приготування бурітос з тофу

    Крок 1

    Для начинки помідори нарізати кубиками, тофу брусочками. Цибулину очистити, порубати та обсмажувати на олії 2 хв. Додати та злегка обсмажити тофу. Підмішати томатний соус, помідори, квасолю, приправити до смаку і готувати під кришкою 10 хв. Дати охолонути. Підмішати кукурудзу та половину тертого сиру

    Крок 2

    Виклавши на тортильї начинку, згорнути їх рулетиками. Посипати тертим сиром, що залишився, і запікати в духовці 15 хв при 180°.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Мексиканські бурітос з тофу. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *