Перейти до вмісту
Головна » Пиріг з овочами та кунжутом

Пиріг з овочами та кунжутом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Пиріг з овочами та кунжутом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хвилин
    У 1 порції: 190 ккал, 5 г білків,
    13 г жирів, 15 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 14 порцій:
    ❯ 1 зубчик часнику
    ❯ 150 г консервованого нуту (турецький горох)
    ❯ 2 ч. л. насіння кунжуту
    ❯ 4 ст. л. оливкової олії
    ❯ 1 стіл. л. соку лимона
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 150 г сиру тофу
    ❯ 350 г консервованого овочевого асорті (зелений горошок, морква)
    ❯ борошно для посипання робочої поверхні
    ❯ 400 г готового листкового тіста
    ❯ 1 яйце

    Покроковий процес приготування пирогу з овочами

    Крок 1

    Часник очистити та пюрувати у блендері з насінням кунжуту і консервованим нутом, заправити оливковою олією та соком лимона. Масу посолити та поперчити. Тофу нарізати брусочками. Консервовані овочі відкинути на друшляк, промити під струменем проточної води та обсушити.

    Крок 2

    Тісто розділити на дві частини та розкотити кожну на посипаному борошном робочої поверхні у тонкий прямокутний пласт. У центр кожного шару викласти пюре, тофу та овочі. Загорнути начинку у тісто.

    Крок 3

    Перекласти вироби на висланий папером для випікання лист, змастити збитим яйцем та випікати у духовці 25-30 хв при 180 °.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пиріг з овочами та кунжутом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *