Рецепт “Кільця заварні з кремом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 години
У 1 порції: 480 ккал, 7 г білків,
29 г жирів, 46 г вуглеводів
На 10 шт.
❯ 80 г вершкового масла
❯ сіль
❯ 200 г борошна
❯ 4 яйця
❯ 1 пакетик порошку для карамельного пудингу
❯ 3 ст. л. цукру
❯ 300 мл молока
❯ 500 мл вершків
❯ 1 ст. л. цукрової пудри
❯ 1 пакетик загусника для вершків
Крок 1
У каструлю налити 270 мл води, додати щіпку солі та вершкове масло. Помішуючи, довести до кипіння. Коли олія повністю розтопиться, зняти каструлю з вогню, всипати борошно – всю в один захід – і енергійно перемішати масу дерев’яною лопаткою, щоб не залишилося грудок. Поставити каструлю на слабкий вогонь і вимішувати масу 3 хв. Злегка остудити
Крок 2
У теплу масу по одному вбити яйця, вимішуючи після кожного. За допомогою кондитерського мішка видавити з
тіста на лист кільця і випікати в духовці 5 хв при 230˚. Зменшити нагрівання до 165 і випікати ще 10-15 хв. Охололі
кільця розрізати навпіл
Крок 3
Зварити пудинг на молоці з додаванням цукру, як описано на пакуванні. Вершки збити із загусником і цукровою пудрою, половину з’єднати з остиглим пудингом. За допомогою мішка кондитерського видавити на нижні половинки
еклерів карамельний крем та збиті вершки. Накрити верхніми половинками. За бажанням полити цукровою глазур’ю.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…